Kauttualainen Timo Katila kiersi aikansa Suomea töiden perässä mutta päätyi kuitenkin lopulta kotikuntaansa karamellimaakariksi. Euran Kauttualla arkikin maistuu nyt makealta.
Opinnot veivät Timo Katilan aikoinaan kotikylältä isompaan kaupunkiin. Valmistuttuaan elintarviketekniikan insinööriksi Turun teknillisestä oppilaitoksesta Timo ehti asumaan muun muassa Turussa, Pieksämäellä ja Sauvossa, kunnes Kauttualle kaivattiin alan osaajaa.
”Sain töitä Pyhäjärvi-instituutista, jossa toimin nyt elintarvikealan pk-yrityksille tarkoitetunyhteistyöhankkeen hankesuunnittelijana”, Timo kertoo.
Pyhäjärvi-instituutti edistää kotimaisen elintarvike- ja ympäristöalan kehitystä ja tutkimusta. Työssään Timo pääsee edistämään alueen yritysten kasvua ja tarjoamaan niille toimintaedellytyksiä.
”Työ on monipuolista ja innostavaa. Teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja luomme vahvoja verkostoja toimijoiden välille.”